De Saga van Nordland

Laatste update: 7 juli 2019

De Dochter van het Licht

Mijn levensdroom is uitgekomen! Ik broed al jaren op een fantasy-roman, en ben blij dat ik bij deze u de geboorte kan aankondigen van mijn eersteling. De Dochter van het Licht is op 28 juni 2019 verschenen bij uitgeverij Boekscout. Het boek kost 22,99 euro, en is bestelbaar bij iedere goede boekhandel.

Hoe bestellen:

  • Wie mij persoonlijk kent, mag uiteraard altijd aan mijn mouw trekken voor een exemplaar!
  • Rechtstreeks bij de uitgever zelf. Er komen bovendien géén verzendkosten bij! Levertijd 3 à 5 werkdagen.
  • Bij de webshop van Standaard Boekhandel.
  • Bij de webshop van Bol.com.
  • Er liggen exemplaren in de fysieke winkel van De Boekuil in Mortsel.
  • Bij uw vertrouwde boekhandel kan u het boek bestellen. ISBN-nummer is 9789463893855.
Indien er nog verkoopkanalen bijkomen, zal u deze hier binnenkort zien verschijnen! Hou deze pagina in de gaten!

Korte samenvatting:
Sigrunn Ingunnsdottir heeft een geheim. Ze kan met haar geest vuur manipuleren. Alleen moet ze zichzelf telkens weer opnieuw pijn doen vooraleer ze de vlam kan laten branden. En het lijkt dat haar gave haar meer narigheid dan voordelen oplevert. Zo is er Ogrim, de leider van een reisekjämmer, een rondreizende groep kunstenmakers, die het meisje tijdens zijn voorstellingen wil opvoeren, en bereid is om daarvoor over lijken te gaan. Maar er is ook Q'Nay, een qivanna, een katachtig wezen dat ooit over dezelfde gave beschikte maar zichzelf heeft opgebrand. Sigrunn beleeft een spannend maar dodelijk avontuur, waarbij ze niemand kan vertrouwen...

U kan het avontuur vanaf nu ook meebeleven! Download alvast een fragment hier!

Genoten van De Dochter van het Licht? Plaats een recensie op Hebban.

Bekijk hier het interview op Mortsel TV:En het vervolg?

Het tweede deel, met voorlopige werktitel De Dochter van de Duisternis, zal eerlang waarschijnlijk ook verschijnen bij Boekscout. Omdat Uitgeverij Boekscout nog steeds een model hanteert waarbij ze de geïnteresseerden voor een nieuw boek uit hun fonds éénmalig op de hoogte brengen van het verschijnen, uiteraard zonder de minste vorm van aankoopverplichting, kan u indien gewenst hier alvast (opnieuw) uw toestemming geven voor het ontvangen van een éénmalige informatiemail van zodra het vervolg in de winkels ligt! Voor andere vragen mag u me altijd contacteren.