De Saga van Nordland

Laatste update: 7 juni 2019

De Dochter van het Licht

Mijn levensdroom staat op het punt uit te komen. Ik broed al jaren op een fantasy-roman, en ben blij dat ik bij deze u de geboorte kan aankondigen van mijn eersteling. De Dochter van het Licht verschijnt op 28 juni 2019 bij uitgeverij Boekscout. Het boek zal 22,99 euro kosten, en is bestelbaar bij iedere goede boekhandel. ISBN-nummer is 978-94-638-9385-5.

Korte samenvatting:
Sigrunn Ingunnsdottir heeft een geheim. Ze kan met haar geest vuur manipuleren. Alleen moet ze zichzelf telkens weer opnieuw pijn doen vooraleer ze de vlam kan laten branden. En het lijkt dat haar gave haar meer narigheid dan voordelen oplevert. Zo is er Ogrim, de leider van een reisekjämmer, een rondreizende groep kunstenmakers, die het meisje tijdens zijn voorstellingen wil opvoeren, en bereid is om daarvoor over lijken te gaan. Maar er is ook Q'Nay, een qivanna, een katachtig wezen dat ooit over dezelfde gave beschikte maar zichzelf heeft opgebrand. Sigrunn beleeft een spannend maar dodelijk avontuur, waarbij ze niemand kan vertrouwen...

U kan het avontuur vanaf nu ook meebeleven! Download alvast een fragment hier!

Aangezien het toch wel lijkt dat de releasedatum van 28 juni gehaald zal worden, is het tijd om werk te beginnen maken van mijn promofeestje. Yes, there's a party and you are invited! Zoals de zaken er voor staan zal ik op zaterdag 6 juli 2019 doorlopend van 14u tot 18u bij mij thuis een boekpresentatie houden. U bent dus allen van harte welkom om het boek eens te komen bekijken, doorbladeren, en wie weet, zelfs te kopen (!) Eén en ander wordt gefaciliteerd met een glaasje en een hapje - misschien koopt u sneller mijn boek in beschonken toestand; wie weet. Ik wil wel een klein beetje een schatting maken op hoeveel mensen ik mag rekenen, dus als u van plan bent langs te komen, dan apprecieer ik ten zeerste een mailtje, kwestie om te weten hoeveel flessen ik moet laten aanrukken.

Op de hoogte blijven?

Uitgeverij Boekscout hanteert een model waarbij ze de geïnteresseerden voor een nieuw boek uit hun fonds éénmalig op de hoogte brengen van het verschijnen, uiteraard zonder de minste vorm van aankoopverplichting! Met de nieuwe wet op de privacy mag men echter niet zomaar ongevraagd e-mails sturen naar om het even wie, de ontvanger moet daar persoonlijk toestemming voor gegeven hebben. Ik beloof echter dat, als u interesse toont voor mijn boek en op dit formulier uw e-mailadres achterlaat, u slechts één keer een mail van de uitgever zal ontvangen van zodra het boek verschijnt. Daarna worden de e-mailadressen met de nodige vakkundigheid in de vuilnisbak gekieperd, en laten we u voor de rest van uw leven gerust. (U mag daarna altijd op de mailing ingaan en mijn boek kopen, natuurlijk. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. Het is een goed boek. Vind ik zelf. Doch dit terzijde.)

Dus: wil u éénmalig een vrijblijvende mail van uitgeverij Boekscout ontvangen zodra het boek verschijnt? Vul dan op het onderstaande formulier uw gegevens in, en dan krijgt u op tijd en stond een berichtje. Uw gegevens worden voor niets anders gebruikt. Erewoord. Voor andere vragen mag u me altijd contacteren.

En om het concept toch nog een beetje aantrekkelijk te maken: onder al wie me zijn e-mail adres bezorgt voor de éénmalige reclamemailing, verloot ik alvast één exemplaar. Zomaar gratis en voor niks!